wizzwizz

Een update over het wizzwizz speelgoed

Het ontstaan van wizzwizz

Wij zijn sinds 2009 bezig met het wizzwizz speelgoed. Dit speelgoed heeft Renè Twisk nóg langer geleden, in zijn studententijd, al ontworpen op de kunstacademie. Het houten speelgoed werd aan scholen en kinderdagverblijven geleverd. En later ook door ouders, oma’s, opa’s en vrienden cadeau gegeven. Het lag in de online webshops en werd hier en daar verkocht in speelgoedwinkels. 

Het ontstaan van de kindermeubels

Er was genoeg te doen, maar toch kwam het idee meer ontwerpen te maken. Als scholen, de kinderdagopvang en vrienden ons wizzwizz speelgoed leuk vinden, dan moet er ook een leuke kinderhoek bij komen om met het speelgoed te spelen, was het idee. Dit leidde tot nieuwe ontwerpen, dit keer diverse kindermeubels.

Dit kindermeubel project loopt nog steeds storm. Momenteel worden op honderden scholen en kinderdagverblijven onze wizzwizz meubels verkocht. 

De stop van het wizzwizz speelgoed

Het gevolg is dat het wizzwizz speelgoed op een lager pitje is komen te staan. We zijn simpelweg gedwongen een keuze te maken. De productie van het wizzwizz speelgoed staat daarom op pauze.  

Neem contact op

  1. Mocht je nu denken, dit bedrijf heeft veel te doen en te weinig mankracht, neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen we elkaar helpen.
  1. Mocht je nu denken, ik wil dat speelgoed nog steeds! Neem dan ook contact met ons op. We hebben nog een kleine voorraad. 

Blijf op de hooge

Meer updates