wizzwizz

De productie van het wizzwizz speelgoed staat op pauze

Wizzwizz al sinds 2009 bezig met het speelgoed. Dit speelgoed heeft Renè Twisk nóg langer geleden, in zijn studententijd op de kunstacademie, al ontworpen. 

Het wizzwizz speelgoed.

Het houten speelgoed werd aan scholen en kinderdagverblijven geleverd. En later ook door ouders, oma’s, opa’s en vrienden cadeau gegegeven. Het lag in de online webshops en werd hier en daar verkocht in speelgoedwinkels. 

Er was genoeg te doen. 

Kind aan het spelen met wizzwizz speelgoed

Maar toch kwam het idee om het grootser aan te pakken. 

Als scholen, de kinderdagopvang en vrienden ons wizzwizz speelgoed leuk vinden….. Dan moet er ook een leuke kinderhoek gemaakt worden om in te spelen.  Dit leidde tot nieuwe ontwerpen, dit keer kindermeubels.

Een nieuw project.

En loopt nog steeds storm. Momenteel worden op honderden scholen en kinderdagverblijven onze wizzwizz meubels verkocht. Maar dit heeft als gevolg dat het wizzwizz speelgoed op een lager pitje is komen te staan. We waren simpelweg gedwongen een keuze te maken. 

Lang verhaal kort: de productie van het wizzwizz speelgoed staat op pauze.  

Mocht je nu denken, dit bedrijf heeft veel te doen en te weinig mankracht, neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen we elkaar helpen. Mocht je nu denken, ik wil dat speelgoed nog steeds! Neem dan ook contact met ons op. We hebben nog een kleine voorraad. 

Blijf op de hooge

Meer updates