wizzwizz

Wizzwizz en Braspa zijn een partnership begonnen 

Wie is Braspa?

Braspa is de totaalleverancier voor de kinderopvang en kinderdagverblijven. Het is een toonaangevende leverancier op de Nederlandse markt sinds 1997. Braspa levert voor diensten op gebied van verzorging, voeding, hygiëne, en nu ook kindermeubilair. Braspa heeft zo ook een partnership met de bekende merken Pampers en Nutricia. 

Meer van Braspa zien? Bekijk hier de website

Wat betekent deze samenwerking?

Dit betekent dat wizzwizz meubels nu per direct via Braspa beschikbaar zijn voor kinderdagverblijven en opvang en Braspa dit ook actief promoot. Wil je al meteen weten waar je ze kunt vinden? Bekijk hier de producten van wizzwizz

Waarom staat het in het tijdschrift BRAM?

BRAM is het tijdschrift van Braspa, dat zij elke 3 maanden uitbrengen en versturen naar de kinderdagverblijven in Nederland. Ook dit jaar ligt het tijdschrift bij 4000 kinderdagverblijven op de deurmat.

Blijf op de hooge

Meer updates